Η Εταιρεία

Στην ΜΥΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ αφοσιωνόμαστε στην παροχή
υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταφοράς

Είμαστε εδώ για να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις μεταφοράς που θα σας εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Ο στόλος μας αποτελείται από σύγχρονα οχήματα μεταφοράς, εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά των αγαθών σας. Η συνεχής αναβάθμιση του στόλου μας αποτελεί προτεραιότητά μας, προκειμένου να προσφέρουμε υψηλές προδιαγραφές στις μεταφορικές υπηρεσίες μας.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

sign, transport panel, board-229112.jpg

Εμπειρία

Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών, γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Αξιοπιστία

Η εταιρεία μας είναι γνωστή για την αξιοπιστία της. Τηρούμε πάντα τις προθεσμίες και παρέχουμε αυστηρά τις υπηρεσίες που υποσχόμαστε.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Σχεδιάζουμε τις υπηρεσίες μας γύρω από τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ικανοποίηση.

ΜΥΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ο ΣΤΟΛΟΣ

Ο στόλος μας έχει δημιουργηθεί με κύριο γνώμονα την ασφάλεια στις καθημερινές μεταφορές, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Με προσήλωση σε αυτές τις αξίες, έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρίες του χώρου, προκειμένου να διασφαλίσουμε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους εργαζόμενους μας, την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια στο οδικό δίκτυο, και το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επιδιώκουμε να εξυπηρετούμε τις μεταφορικές σας ανάγκες με αποδοτικότητα και υπευθυνότητα.

Φορτηγά Οχήματα

Για τις καθημερινές μας μεταφορές, επιλέγουμε αποκλειστικά τα βραβευμένα φορτηγά της εταιρείας VOLVO.  Με αυτήν την επιλογή, επιδιώκουμε τον βέλτιστο συνδυασμό υψηλών επιπέδων ασφάλειας, αξιοσημείωτης απόδοσης και παράλληλα εξαιρετικά χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

Συστήματα ενεργητικής ασφάλειας (Αctive Brake Assist)

που προειδοποιούν τον οδηγό για επικείμενη σύγκρουση με πεζό ή ποδηλάτη ενεργοποιώντας αυτόματα τη διαδικασία της πέδησης.

Κινητήρες προηγμένης τεχνολογίας καυσαερίων EURO 6

για την παραγωγή λιγότερων οξειδίων του αζώτου και σωματιδίων κατά τη καύση του καύσιμου.

Συστήματα προειδοποίησης (Sideguard Assist)

για αντικείμενα που βρίσκονται στις περιοχές περιορισμένης ορατότητας (νεκρές γωνίες).

Συστήματα υποβοήθησης της απόστασης

για την αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας κίνησης σε σχέση με τα προπορευόμενα οχήματα.

Τεχνολογία εξοικονόμησης καύσιμου

μέσω του προηγμένου αυτόματου κιβώτιου ταχυτήτων και των εξελιγμένων προγραμμάτων οδήγησης Predictive powertrain control (PPC).

Πράσινος στόλος οχημάτων με κινητήρες EURO 5 και 6

 

Γαλβανισμένα αμαξώματα.
0 %
Έλεγχος οχημάτων πριν από την έναρξη κάθε δρομολογίου
0 /7

ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ

Tα επικαθήμενά μας είναι των εταιριών Schmitz Cargobull, Kögel Trailer και Krone. Παγκόσμιων κολοσσών στην κατασκευή ασφαλών και καινοτόμων επικαθήμενων. Πιο συγκεκριμένα, ικανοποιούν τα πιο αυστηρά πρότυπα κατασκευής και ασφάλισης φορτίου σύμφωνα με το ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 12642 XL.

automobile, highway, road-3491753.jpg

ΤΑ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

Σύστημα ελέγχου Smartboard της WABCO

Εξασφαλίζουμε τον πλήρη έλεγχο του αμαξώματος παρακολουθώντας πολύ σημαντικές λειτουργίες όπως διανυθέντα χιλιόμετρα, φθορά τακακίων, φορτία ανά άξονα, πίεση ελαστικών, χειρισμοί αξόνων/αναρτήσεων κ.α.

Αυτοσβενούμενες γενικού φόρτου κουρτίνες

σύμφωνα με τα Πρότυπα ISO 3795-89 και DIN 75200 και ενισχυμένα πατώματα σύμφωνα με το Πρότυπο DIN ΕΝ 283.

Συσκευές GPS (Global Positioning System)

που μας επιτρέπουν να έχουμε τον πλήρη έλεγχο του φορτίου σε πραγματικό χρόνο ώστε να προστατεύεται από πιθανή κλοπή.

Προηγμένο σύστημα αυτόματης πλήρωσης αέρα

που αναγνωρίζει το βάρος του επικαθήμενου, βελτιστοποιεί την ολίσθηση, αυξάνει την απόδοση και βελτιώνει την κατανάλωση καυσίμου

Ασφάλεια & οικονομία με την επιλογή επώνυμων ελαστικών

επιλέγουμε επώνυμους οίκους (Michelin, Continental) που μας εξασφαλίζουν σταθερότητα, καλύτερη πρόσφυση, χαμηλότερη κατανάλωση και μειωμένους ρύπους

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΩΝ:

Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τις μεταφορικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

LinkedIn
LinkedIn
WhatsApp
Μετακινηθείτε στην κορυφή